Loading
Loading...
Alternate header for print version
Terug

Onze historie


Oprichting 1996 van Hodi BV

Sinds de oprichting zijn voor honderden tevreden klanten in binnen- en buitenland de meest uiteenlopende producten verpakt. Jaarlijks worden vele miljoenen artikelen verpakt. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verpakken is een enorme expertise ontstaan op het gebied van materialen. Uit deze activiteiten is Hodi Verpakkingsmaterialen BV ontstaan.

Wij zijn een zelfstandige en onafhankelijke leverancier van verpakkingsmaterialen die bestaat uit vakmensen met jarenlange ervaring op hun eigen vakgebied.
Deze kennis en expertise wordt dagelijks gebruikt om u een passende en prijstechnisch haalbare oplossing te bieden. Inmiddels leveren wij aan duizenden klanten die dagelijks voordeel halen uit onze ervaring.

Met een hoogwaardig magazijn van 10.000 m2 staan duizenden pallets materialen bij ons op voorraad en opgeboekt in ons Warehouse Management Systeem. Levering is binnen 24 uur in Nederland en 48 uur in Belgie en Luxemburg.

35 vrachtwagens staan tot onze beschikking die er voor zorgen dat uw bestellingen op tijd worden geleverd. Daarnaast werken wij nauw samen met gespecialiseerde pakketdiensten en vervoerders om uw zendingen in binnen- en buitenland tot in detail te kunnen verzorgen.