Loading
Loading...
Alternate header for print version
Terug

Wie is Hodi Verpakkingsmaterialen BV


Wie is Hodi Verpakkingsmaterialen?

Wij houden ons bezig met de ontwikkeling, productie, inkoop en verkoop van verpakkingsmaterialen.


Uitgangspunt is professionaliteit:

In 1996 is Hodi BV gestart met het verpakken van uiteenlopende producten voor derden. Inmiddels zijn wij niet alleen doorgegroeid als verpakker, maar ook als professioneel totaalleverancier van verpakkingsmaterialen, met eigen warehousing en fulfilment. Vanuit die standaard bedienen wij onze klanten. Met vestigingen in Nederland en Polen behoort Hodi Verpakkingsmaterialen nu tot de top van de professionele markt.


Voorsprong door innovatie:

Door onze hoge graad van automatisering houdt u gemakkelijk grip op uw verbruik en kosten. Een voorbeeld is onze klantportal. Klanten hebben hiermee een totaal inzicht in het verbruik en voorraad van alle producten. Doordat wij zelf calculeren en u pro actief informeren over bestelmomenten en aantallen, maakt dit uw inkoop-, bestel- en leveringsproces sneller en makkelijker. Door onze kennis te combineren met de laatste innovaties staan wij onze klanten bij in advies en zijn er doorgaans grote besparingen te realiseren. 

Betrouwbaar:

Hodi Verpakkingsmaterialen beschikt over een team van ervaren vakspecialisten die uw gehele verpakkingstraject onder de loep nemen en ondersteunen. Standaard leveren wij binnen 24 uur en zijn garanties op kwaliteit vanzelfsprekend, uiteraard tegen de scherpste prijs. Dit doen wij op een transparante, duurzame en eerlijke wijze. Dat maakt Hodi Verpakkingsmaterialen BV een bewezen en betrouwbare partner.

Betrouwbaar, innovatief en professioneel. 

Interesse gewekt?
Bel ons op 0318-546500 en wij vertellen u graag alles over de verpakkingsmogelijkheden.