Loading
Loading...
Alternate header for print version
Terug

Handrol - 50 mm. x 66 m.

Voor het sluiten van dozen hebben wij altijd een geschikte handrol verpakkingstape De tapesoorten die wij hier aanbieden zijn geschikt voor handmatige verwerking met of zonder tapedispenser.

 

PP Acryl tape – Multi inzetbare tape

PP Acryl tape is een Polypropyleen folie voorzien van een acrylaat belijming. PP Acryl tape is in 2 soorten te verdelen. Noise tape en Low Noise tape, waarbij het verschil wordt bepaald door de dikte van de folie, corona behandeling en de hoeveelheid belijming.

Noise tape maakt relatief veel geluid tijdens de verwerking en heeft een lage aanvangstack, waardoor deze tape minder geschikt is voor het sluiten van bijvoorbeeld dozen die gemaakt zijn van testliner (gerecycled) karton.

Low Noise tape maakt nauwelijks geluid bij de verwerking en heeft een hoge aanvangstack, waardoor deze tape beter zal hechten aan een testliner karton. Voor beide soorten geldt dat de levensduur onbeperkt is en de tape bij bijna elke temperatuur verwerkbaar is.

 

PVC tape – traditionele tape

PVC tape bestaat uit een PVC film welke voorzien is van een rubber solvent belijming. PVC tape heeft een zeer hoge aanvangstack en is relatief low noise. De tape is handscheurbaar en te verwerken zonder dispenser. PVC tape is standaard leverbaar in transparant en bruin. PVC tape heeft een beperkte levensduur en is optimaal verwerkbaar bij een opslagtemperatuur tussen de 18 en 22 graden Celsius.

 

PP Solvent tape – geschikt voor verwerking in koude omgeving

PP Solvent tape is een Polypropyleen film voorzien van een rubber solvent belijming. PP Solvent tape is geschikt voor producten in koelcellen.

De tape is een noise tape met een beperkte levensduur en is optimaal verwerkbaar bij een temperatuur tussen de 18 en 22 graden Celsius. Deze temperatuur wordt ook aangeraden voor opslag.

 

PP Hotmelt tape

PP Hotmelt tape is een Polypropyleen film voorzien van een hotmelt belijming. PP Hotmelt tape is een noise tape met een beperkte levensduur, welke niet goed verwerkbaar is onder de 16 graden Celsius. Ook voor deze tape geldt een optimale bewaar en verwerkingstemperatuur tussen de 18 en 22 graden Celsius. PP Hotmelt heeft een zeer hoge aanvangstack.

Staat uw gewenste formaat er niet tussen, heeft u een vraag of wilt u graag een bedrukking toevoegen aan uw PP Acryl tape? Neem dan contact met ons op en wij helpen u zo snel als mogelijk.


Hodi Quality - PP Acryl low noise tape - 50mm x 66m - 32 my - bruin
HIGH QUALITY tape low noise - 50mm x 66m - Bruin
HIGH QUALITY tape low noise - 50mm x 66m - Transparant
Hodi Quality - PP Acryl low noise tape - 50mm x 66m - 32 my - transparant
PP Acryl Noise - budget - 48 mm. x 66 meter - transparant
PP Hotmelt tape - 50mm x 66m - 28 my - bruin
PP Hotmelt tape - 50mm x 66m - 28 my - transparant
PP Solvent tape - 50mm x 66m - 28 my - bruin
PP Solvent tape - 50mm x 66m - 28 my - transparant
PVC tape - 50mm x 66m - 32 my - Bruin
PVC tape - 50 mm x 66m - 32 my - Transparant
Select Quality - PP acryl low noise - 50mm x 66m - 35 my - Bruin
Select Quality - PP acryl low noise - 50mm x 66m - 35 my - Transparant