Loading
Loading...
Alternate header for print version
Terug

Handrol - andere breedte

Naast de standaard handrollen van 50mm breed hebben wij ook een assortiment tape in andere breedte maten. Deze tapes zijn geschikt voor o.a. bureaudispensers, het bundelen van producten of voor extra zekerheid als het een extra brede tape betreft.

De volgende soorten tape zijn in diverse breedte mate beschikbaar.

 

PP Acryl tape – Multi inzetbare tape

PP Acryl tape is een Polypropyleen folie voorzien van een acrylaat belijming. PP Acryl tape is in 2 soorten te verdelen. Noise tape en Low Noise tape, waarbij het verschil wordt bepaald door de dikte van de folie, corona behandeling en de hoeveelheid belijming. Noise tape maakt relatief veel geluid tijdens de verwerking en heeft een lage aanvangstack, waardoor deze tape minder geschikt is voor het sluiten van bijvoorbeeld dozen die gemaakt zijn van testliner (gerecycled) karton.

Low Noise tape maakt nauwelijks geluid bij de verwerking en heeft een hoge aanvangstack, waardoor deze tape beter zal hechten aan een testliner karton. Voor beide soorten geldt dat de levensduur onbeperkt is en de tape bij bijna elke temperatuur verwerkbaar is.

 

PVC tape – traditionele tape

PVC tape bestaat uit een PVC film welke voorzien is van een rubber solvent belijming. PVC tape heeft een zeer hoge aanvangstack en is relatief low noise. De tape is handscheurbaar en te verwerken zonder dispenser. PVC tape heeft een beperkte levensduur en is optimaal verwerkbaar bij een opslagtemperatuur tussen de 18 en 22 graden Celsius.

Staat uw gewenste formaat er niet tussen, heeft u een vraag of wilt u graag een bedrukking toevoegen aan uw Hotmelt tape? Neem dan contact met ons op en wij helpen u zo snel als mogelijk.


PP Solvent - 38mm x 66m - transparant
PP Hotmelt - 75mm x 66m - transparant
PP Acryl low noise - 12mm x 66m - transparant
PVC tape - 75mm x 66 m - Bruin
PVC tape - 38mm x 66m - transparant - TESA